Welkom

Bij Erve Bogman!

Als u op zoek bent naar een echt unieke en authentieke vakantie-ervaring, dan is de Achterhoek in het oosten van Nederland de perfecte bestemming. Met zijn natuurlijke schoonheid, fascinerende geschiedenis en charmante dorpjes is het geen wonder dat dit gebied een populaire bestemming voor kampeerders is geworden. Camperplaats Erve Bogman biedt u de mogelijkheid om vanuit een comfortabele uitvalsbasis dit bijzondere stukje Nederland te verkennen. Geniet van rustige wandelingen in de natuur of profiteer van alles wat deze regio te bieden heeft – van culturele evenementen tot buitenactiviteiten – en dat allemaal terwijl je geniet van het comfort en gemak van je eigen camperplaats. 

In 2022 ontstond het idee om een camperplaats te beginnen. Minder dan een jaar later is dit idee werkelijkheid geworden en is de camperplaats gereed om gasten te ontvangen. De camperplaats bevindt zich op een varkenshouderij, in de periode maart-oktober staat de schuur leeg zodat de gasten geen last ervaren. Het gebruik van zonnepanelen op de daken van de schuur is een goede manier om duurzame energie te genereren voor de camperplaats. Door de stroom van deze panelen te gebruiken om de stroomzuilen van stroom te voorzien, wordt de ecologische voetafdruk van de camperplaats verminderd. Gasten kunnen dus genieten van moderne voorzieningen zonder dat dit ten koste gaat van het milieu.

De camperplaats beschikt over 25 plaatsen.

Onze naam

De naam Erve Bogman komt van onze familienaam te Bogt. Voor vrienden en bekenden wordt Friso al sinds zijn kindertijd ‘Bogman’ genoemd, dit gebeurt nu ook bij zijn twee zonen. Het is een herkenbare bijnaam die iedereen in de buurt kent en gebruikt, daarom past het zo goed bij onze camperplaats.

 

Het gezin

Het gezin bestaat uit Friso en Elles, twee dochters en twee zonen, Lotte, Renske, Renzo en Dion. Samen hebben wij geholpen aan het realiseren van de camperplaats. 

Tot snel!

Fam. te Bogt