Op pad..

Neem een kijkje in de prachtige natuur van de Achterhoek. Onze camperplaats is omgeven door natuurlijke hotspots, ook de vestingstad Groenlo is zeker een aanrader!

greonlo

Groenlo

Groenlo is een oud vestingstadje op 10 minuten fiets afstand. In het stadje is veel te zien en beleven. Neem bijvoorbeeld een rondvaart op de gracht of een kijkje in het stadsmuseum.

obelink

Obelink

De vrijetijdsmarkt in Winterswijk is een van de grootste kampeerwinkels van Nederland. De megastore in Gelderland is op 25 minuten fietsafstand vanaf onze Camperplaats.

IMG_8113 (Groot)

De Leemputten

Vroeger werd hier leem uit de grond gehaald, tegenwoordig is het een natuurgebied met allerlei paden om te bewandelen. U kunt zelfs de waterfiets huren en de natuur ter water bewonderen.

IMG_4923 (Groot)

Het Zwillbrocker Venn

Een prachtig natuurgebied net over de grens op loopafstand van de camperplaats. Hier zijn ook flamingo's te zien.

Fiets- en wandelroutes

Vanuit onze camperplaats zijn er meerdere fiets- en wandelroutes te volgen om de omgeving te ontdekken. Neem bijvoorbeeld de Flamingo route die makkelijk is te volgen vanuit ons adres. Een stukje door Duitsland, net over de grens waar je een restant van een groot hoogveengebied kan bewonderen. De naam zegt het al, maar in het seizoen zijn er naast vele andere vogels, zelfs flamingo’s te zien! 

Knooppunt

Vanaf camperplaats naar rechts. einde van de straat weer rechts aan de linkerkant bevindt zich knooppunt 54 zoals op het bord hiernaast weergegeven. 

 

Vanuit de lucht

Dit is onze camperplaats vanuit de lucht. Als u Rechts boven kijkt ziet u het Zwillbrocker Venn, het prachtige natuurgebied waar u onder andere flamingo’s kunt zien.